Het Pannekoekenhuisje

Ons verhaal

Het Pannekoekenhuisje

’t Pannenkoekenhuisje, gevestigd aan de boulevard in Scheveningen en Noordwijk, is sinds jaar en dag een begrip in beide badplaatsen. Gedurende het hele jaar is het heerlijk vertoeven op ons (indien nodig overdekt en verwarmd) terras met uitzicht op de boulevard. Iedereen is bij ’t Pannekoekenhuisje meer dan welkom voor welke aangelegenheid dan ook. Wij zijn namelijk open voor zowel ontbijt, lunch als diner.

85 verschillende pannenkoeken

Naast de traditionele pannenkoek met suiker, stroop en fruit hebben wij een heel breed aanbod aan mogelijkheden. Wat dacht u bijvoorbeeld van een hartige pannenkoek met zalm, met warme beenham of met kippenragout? Gevarieerd maar wel altijd op dezelfde ambachtelijke wijze bereid. Laat u verrassen door de ruime keuze aan zoete, fruitige en hartige pannenkoeken!
Naast pannenkoeken hebben wij ook overheerlijke poffertjes in diverse combinaties. Vooral de poffertjes met chocolade, fruit en ijs zijn zeer in trek bij zowel kinderen als volwassenen!

Culinair genieten

’t Pannekoekenhuisje is meer dan alleen pannenkoeken en poffertjes. Voor ieder moment van de dag hebben wij overheerlijke alternatieven. Tijdens het ontbijt en lunch heeft u een ruime keuze aan diverse uitsmijters en broodgerechten. Vanaf het middaguur kunt u genieten van onze specialiteiten. Wat dacht u bijvoorbeeld van onze roergebakken ossenhaaspuntje met uien en champignons? Of de scampi’s gebakken in knoflook en de geitenkaassalade met walnoten en honing. Door deze ruime en gevarieerde keuze is er dus voor ieder wat wils!

Feesten en Partijen

Binnenkort iets te vieren? Onze afgeschermde ruimtes zijn uitermate geschikt voor bijvoorbeeld familiediners, vrijgezellenfeesten en kinderpartijtjes. Voor grotere groepen hebben wij enkele arrangementen samengesteld, maar ook voor een arrangement op maat bent u bij ons op het goede adres. Wij denken graag met u mee. Neem direct contact op voor meer informatie!