Voor grotere groepen hebben wij

Arrangementen

Het reserveren van onderstaande arrangementen is verplicht en geldt voor groepen vanaf 15 personen. Neem contact op met het Pannenkoekenhuisje Scheveningen of Noordwijk voor meer informatie of voor het vastleggen van een datum.

1) Groepsarrangement 1
Geniet van een heerlijke ambachtelijke pannenkoek met een ruime keuze aan beleg: suiker, chocoladesaus, stroop, spek, appel, kaas, rozijn, ham, ananas en jam. Voor iedereen is er 1 drankje waarbij de keuze gemaakt kan worden tussen fris, koffie of thee. Dit arrangement kost €9,- per persoon.

2. Groepsarrangement 2
Geniet van een heerlijke ambachtelijke pannenkoek met een ruime keuze aan beleg: suiker, chocoladesaus, stroop, spek, appel, kaas, rozijn, ham, ananas en jam. Als afsluiting is er een ijsdessert. Daarnaast serveren wij iedereen 1 drankje waarbij de keuze gemaakt kan worden tussen fris, koffie of thee. Dit arrangement kost €11,- per persoon.

3. Groepsarrangement 3
Geniet van een heerlijke ambachtelijke pannenkoek met een ruime keuze aan beleg: suiker, chocoladesaus, stroop, spek, appel, kaas, rozijn, ham, ananas en jam. Vooraf serveren wij een soep en afsluitend een ijsdessert. Daarnaast serveren wij iedereen 1 drankje waarbij de keuze gemaakt kan worden tussen fris, koffie of thee. Dit arrangement kost €16,- per persoon.

4. Lunch arrangement
Op zoek een complete lunch? Geniet van een rijk middagmaal inclusief soep en 2 belegde broodjes per persoon. Het beleg wordt in overleg bepaald. Daarnaast worden er kannen j’us de orange en melk geserveerd. Dit arrangement kost €10,- per persoon.

4. Budget arrangement
Ook de kleinere portemonnee is bij ’t Pannenkoekenhuisje bij het goede adres! Geniet van een heerlijke ambachtelijke pannenkoek met suiker of stroop, of een portie poffertjes. Daarnaast worden er kannen limonade geserveerd. Dit arrangement kost €6,50 per persoon.